Pui cu scortisoara

de Miha in Pui, 3 Mar 2010 | 9652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei capia
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 cartof
  • 240 ml suc de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 50 g cascaval
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu scortisoara:

Intr-o tigaie incingem uleiul si untul. Adaugam pulpele de pui taiate fasii si cartoful cubulete. Cand incep sa se rumeneasca adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, ardeiul cubulete, ghimbirul, scortisoara.

Omogenizam si turnam deasupra sucul de rosii si vinul. Acoperim cu un capac si lasam la fiert, pana scade zeama si carnea este bine fiarta.

Potrivim gustul de sare si piper.

Punem totul intr-un vas termorezistent, presaram cu cascaval ras si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

In momentul servirii se presara cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

03.03.2010, 17:17

Mmm, sigur are gust bun! ce bine arata!

cccris 1

03.03.2010, 23:01

buna idee, am niste cascaval care expira curind... Grecii folosesc mult scortisoara in mincare. yummy

ionix 1

04.03.2010, 08:21

interesante combinatiile de arome... dar daca are vin alb sigur mi-ar placea

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe usturoiate pe pat de mamaliguta la cuptor